Huis Parfums | Parfumerie Stumpf

 • Etro Home Diffusers (slide 1)

  Caption Text

  Link
 • Etro Home Diffusers (slide 2)

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 221

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 27589

  Caption Text

  Link
Etro Home Diffusers [huis parfums]
Etro is een door een familie gerund Italiaans modehuis, opgericht in 1968. Het staat vooral bekend om zijn paisley-patronen, die het bedrijf in 1981 begon te maken.
Etro heeft zijn eerste stappen gezet in de wereld van de huisparfums met heerlijke diffuser-sets. Elke set is voorzien van een felgekleurde glazen fles versierd met de iconische paisley-print van het merk en de Etro-handtekening. De set bevat ook rotanriet en een fles met 500 ml parfum, allemaal verpakt in een luxe giftbox, waardoor het een fantastisch cadeau of een welverdiende traktatie voor jezelf is.
No Title
Etro Home Diffuser Afrodite (in box). Afrodite, de godin van de liefde, is Etro's huisgeur bloemig en zacht. Het is een symbool van elegantie, gekenmerkt door jasmijn, die een bloemig hart van frisse tonen onthult.
No Title
Etro Home Diffuser Afrodite. Afrodite, de godin van de liefde, is Etro's huisgeur bloemig en zacht. Het is een symbool van elegantie, gekenmerkt door jasmijn, die een bloemig hart van frisse tonen onthult.
No Title
Etro Home Diffuser Afrodite (giftbox outside). Afrodite, de godin van de liefde, is Etro's huisgeur bloemig en zacht. Het is een symbool van elegantie, gekenmerkt door jasmijn, die een bloemig hart van frisse tonen onthult.
No Title
Etro Home Diffuser Demetra (in box). Demetra, de godin van de oogst, combineert Etro's huisgeur scherpe en zoete wilde bessen met het levendige groen van dennennaalden.
No Title
Etro Home Diffuser Demetra. Demetra, de godin van de oogst, combineert Etro's huisgeur scherpe en zoete wilde bessen met het levendige groen van dennennaalden.
No Title
Etro Home Diffuser Demetra (giftbox outside). Demetra, de godin van de oogst, combineert Etro's huisgeur scherpe en zoete wilde bessen met het levendige groen van dennennaalden.
No Title
Etro Home Diffuser Galatea (in box). Galatea, de godin van kalme zeeën, is Etro's huisgeur bloemig en fris, boordevol tiarébloemen geteeld in de tropische en winderige streken van Polynesië.
No Title
Etro Home Diffuser Galatea. Galatea, de godin van kalme zeeën, is Etro's huisgeur bloemig en fris, boordevol tiarébloemen geteeld in de tropische en winderige streken van Polynesië.
No Title
Etro Home Diffuser Galatea (giftbox outside). Galatea, de godin van kalme zeeën, is Etro's huisgeur bloemig en fris, boordevol tiarébloemen geteeld in de tropische en winderige streken van Polynesië.
No Title
Etro Home Diffuser Eos (in box). Eos, de godin van de dageraad, Etro's huisgeur is helder en ontwaakt, met energieke citrus en de sprankelende geur van grapefruitschil. Een heerlijke citrusgeur met heldere grapefruitakkoorden.
No Title
Etro Home Diffuser Eos. Eos, de godin van de dageraad, Etro's huisgeur is helder en ontwaakt, met energieke citrus en de sprankelende geur van grapefruitschil. Een heerlijke citrusgeur met heldere grapefruitakkoorden.
No Title
Etro Home Diffuser Eos (giftbox outside). Eos, de godin van de dageraad, Etro's huisgeur is helder en ontwaakt, met energieke citrus en de sprankelende geur van grapefruitschil. Een heerlijke citrusgeur met heldere grapefruitakkoorden.
No Title
Etro Home Diffuser Circe. Vernoemd naar Circe, de dochter van de zon. De geur bevat safran roze essence.
No Title
Etro Home Diffuser Calipso. Vernoemd naar Calypso, de godin van de zee en beroemde schoonheid. De geur bevat mirre en wierook.
No Title
Etro Home Diffuser Penelope. Vernoemd naar het gelijknamige mythische figuur Penelope, de vrouw van Odysseus en de dochter van Icarius. Zij staat ook wel symbool voor eeuwige trouw. De geur bevat vooral warme geurnoten als sinasappel, kaneel, groene bladeren, kruidnagel en nootmuskaat.

Dr. Vranjes [huis parfums]
Dr. Paolo Vranjes was een apotheker en chemicus uit Florence. Hij had een bijzonder talent voor het creëren van huisparfums. Vanuit zijn Antica Officina del Farmacista ontwikkelt hij een brede collectie. Met veel passie, oog voor kwaliteit en ingrediënten als verfijnde oliën en natuurlijke ingrediënten werd de basis gelegd voor de huisparfums. De geuren worden gepresenteerd in handgemaakte flacons waarvan de vorm geïnspireerd is op het meest herkenbare gebouw in Florence: Il Duomo. Klassiek en tegelijkertijd eigentijds, misstaat in geen enkel interieur.

De huisparfums zijn beschikbaar in diverse formaten, daarnaast zijn navullingen beschikbaar. Hieronder kunt u een selectie van onze collectie bekijken. Wij hebben geen webshop. Voor meer informatie en de voorradigheid kunt u altijd even bellen.

Acqua di Parma Home Diffusers [huis parfums]
Ontdek de collectie home diffusers van Acqua di Parma. Acqua Di Parma is het exclusieve Italiaanse merk dat opgericht is in 1916. Vandaag de dag worden alle producten nog met dezelfde zorg gemaakt. Elegante geuren die onvergetelijke momenten uit het Italiaanse leven oproepen. De home diffusers zitten in exclusieve geschenkverpakking.

Molton Brown [huis parfums / geurstokjes]
Omhul uw huis in een symfonie van uitnodigende geuren met de huisparfums / geurstokjes van Molton Brown. Geurende oliën zorgen voor een constante elegante geur.
No Title
Molton Brown Home Fragrance Black Peppercorn; geïnspireerd op een met specerijen verrijkt briesje die de verhitte aarde verkoelt. De topnoten zijn zwarte peper, citroen en gember. De hartnoten zijn koriander, basilcum, vioolblad. En de basisnoten zijn vetiver, eikenmos en amber.  
No Title
Molton Brown Home Fragrance Delicious Rhubarb & Rose; de topnoten van dit huisparfum zijn grapefruit, yuzu en citroengras. De hartnoten zijn rabarberblad, roos en groene munt. En de basisnoten zijn vanille, muskus en gesponnen suiker.
No Title
Molton Brown Home Fragrance Heavenly Gingerlily; de geur diffuser dompelt uw huis onder in gember, jasmijn en cederhout. De topnoten zijn kardemom, gember en kruidnagel. De hartnoten zijn tuberoos, lelie en afrikaantje. En de basisnoten zijn cederhout, sandelhout en muskus.
No Title
Molton Brown Home Fragrance Orange & Bergamot; deze geurstokjes nemen je mee op reis door de sinaasappelboomgaarden van Sevilla. De topnoten zijn kardemom, gember en kruidnagel. De hartnoten zijn tuberoos, lelie en afrikaantje. En de basisnoten zijn cederhout, sandelhout en muskus. De geurstokjes verspreidt binnen 24uur gelijkmatig een heerlijk aroma door de ruimte.
No Title
Molton Brown Home Fragrance Relaxing Ylang-Ylang;
geïnspireerd op romig-witte, zachte stranden die gevuld zijn met de geur van zoete avondbloemen. De topnoten zijn mandarijn, kardemom en gember. De hartnoten zijn ylang-ylang, jasmijn en orris. De basisnoten zijn vanille, cederhout en muskus.
No Title
Molton Brown Home Fragrance Tobacco Absolute; geïnspireerd op tabak, rijk leerakkoord en grapefruit. De topnoten zijn elemi, bergamot en grapefruit. De hartnoten zijn cederhout, nootmuskaat en rozenhout. En de basisnoten zijn tabak, leder en Peruaanse balsem.  

Sen & Zo [huis parfums / geurstokjes]
Een natuurlijke kracht van geur en emotie voor in huis.
De geurstokjes zijn op basis van geperst katoen en deze kunnen zo blijven staan en hoeven niet gekeerd te worden. Zet de homediffuser op een plek waar u wenst maar bij voorkeur niet te dicht bij de verwarming want dan zal de parfum sneller verdampen. De homediffuser gaat tussen de 1,5 tot 2 maanden mee. Er is ook een navulverpakking beschikbaar met nieuwe stokjes. Perfect geschikt voor de woonkamer, keuken, badkamer of toilet.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf