Parfumerie Stumpf

  • Stacks Image 86

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 87

    Caption Text

    Link

Marlies Möller is een merk dat inmiddels niet meer weg te denken is op het het gebied van hoogwaardige haarverzorging. Marlies Möller, de uit Hamburg afkomstige topkapster, werkt al vele jaren voor tijdschriften, film en televisie. Haar passie voor haar en het duidelijke begrip voor de signalen die het uitstraalt, maken van Marlies Möller een van 's werelds toonaangevende haarstylistes. De door haar gecreëerde producten, maken mooi verzorgde, gezonde en perfect gestijlde haren bereikbaar.
 
De 1ste indruk die iemand maakt, wordt sterk beïnvloedt door de manier waarop het haar zit. Hoe vaak staan we 's morgens wel niet voor de spiegel en krijgen we het haar niet gestijld zoals we willen. Dit is waar Marlies Möller beauty haircare  zich voor inzet. De grootste wens van Marlies Möller  is om te laten zien hoe gemakkelijk het haar verzorgd en gestijld kan worden, alsof er net een bezoek aan de haarstylist is gebracht. De haarverzorgingsproducten van Marlies Möller Beauty Haircare zijn gericht op mooi, gezond haar dat perfect gestijld is! De filosofie van Marlies Möller is haarverzorging van hoge kwaliteit als totaalpakket te bieden: de ideale reiniging, de perfecte verzorging en de juiste stijling. De op elkaar afgestemde producten bieden een 3-stappen-plan voor direct resultaat: mooi verzorgd, gezond haar dat perfect gestijld is!

No Title
Marlies Möller Colour - Brilliance Colour Seal is een siliconenvrije verzorgingsspray die het haar perfecte verzorging biedt en helpt een langdurige glans en intense kleur te behouden. De Spray gaat vroegtijdig grijs tegen. Brilliance Colour Seal herstelt de haarstructuur en zorgt voor soepel haar, elasticiteit en veerkracht . Daarnaast biedt de spray de perfecte glans en kan gebruikt worden als leave-in conditioner, maar tevens ook als föhnlotion.  De conditioner spray geeft het haar een intense glans zonder het haar te verzwaren, herstelt en versterkt het haar vanaf de haarwortel tot de haarpunten. De beschermende, snelle mooimaker, ongecompliceerd en te gebruiken als verzorgings-- en stijlingsproduct. 
No Title
Marlies Möller Strength - Veggie Protein Conditioner geeft het haar vernieuwde kracht, flexibiliteit, glans en herstelt beschadigingen. De Veggie Protein Shampoo is speciaal ontwikkeld voor dof, beschadigd en sluikhangend haar. Ontdek het exceptionele gevoel van glossy kracht, intense glans en een verbazingwekkende veerkracht.
No Title
Marlies Möller Strength - Veggie Protein Shampoo geeft het haar vernieuwde kracht, flexibiliteit, glans en herstelt beschadigingen. De Veggie Protein Shampoo is speciaal ontwikkeld voor dof, beschadigd en sluikhangend haar. Ontdek het exceptionele gevoel van glossy kracht, intense glans en een verbazingwekkende veerkracht.
No Title
Marlies Möller Volume - Boost Styling Spray creëert naast het push-off effect, het mascara effect m.b.v. bio-polymeren, zodat iedere afzonderlijke haar omhult wordt met long-lastig volume. Katoenextract zorgt voor een hitteschild dat het haar beschermd tegen uitdroging tijdens het stijlen met een föhn/krul- of stijltang.
No Title
Marlies Möller Colour - Brilliance Colour Conditioner is een intensief verzorgende conditioner voor gekleurd haar. Herstelt het haar en vult beschadigingen op, sealt de kleurpigmenten, zodat de kleur niet vervaagt. Marlies Möller Colour - Brilliance Colour Conditioner geeft een schitterende glans en is siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Colour - Brilliance Colour Shampoo is een verzorgende shampoo voor gekleurd haar, kalmeert en verzorgt de hoofdhuid en beschermt intensief de kleur. Marlies Möller Colour - Brilliance Colour Shampoo is siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Softness - Daily Repair Shampoo met zijn unieke consistentie transformeert de milde, romige shampoo broos haar in haar dat zacht en gemakkelijk te stijlen is. Marlies Möller Softness - Daily Repair Shampoo biedt UV-bescherming en is siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Volume - Daily Volume Shampoo is een shampoo die volume biedt. Zelfs als het haar gewassen wordt, wordt het volume bevorderd door het push-off effect. Katoenextract geeft het haar extra kracht. Marlies Möller Volume - Daily Volume Shampoo is siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Strength - Instant Care Hair Tip Mask  is een masker voor het haar dat de haarlengtes en haarpunten versterkt en elasticiteit geeft, zonder het haar te verzwaren. Tarweproteïne en andere plantenextracten. Het Instant Care Hair Tip Mask is ook te gebruiken als "Mask to go”.
No Title
Marlies Möller Volume - Lift Up Conditioner is een rijke en romige conditioner met een luchtige, lichte textuur die is gebaseerd op katoenextract en speciale volume polymeren die het haar verzorging en uitzonderlijke veerkracht bieden.
No Title
Marlies Möller Volume - Liquid Hair Keratin Mousse is de "must-have" voor iedereen! Deze vloeibare keratine verpakt in een foam is een "must-have" voor beschadigd haar. Het herstelt direct zichtbare schade aan de hoornlaag van het haar en voorziet elke haar van een filmlaagje. Het effect is een gezonde glans, gemakkelijk kambaar haar en een coating effect door de keratine dat volume geeft aan het haar.
No Title
Marlies Möller Moisture - Marine Moisture Shampoo geeft gewichtloze hydratatie aan het haar, veerkracht en nieuwe energie en versterkt het haar. Siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Men Unlimited - Energy Constructing Gel geeft met zijn flexibele stijlingspolymeren een stijling van de gewenste stevigheid, zonder het haar uit te drogen. UV-bescherming.
No Title
Marlies Möller Men Unlimited - Strengthening Energy Shampoo is een milde, maar intensieve en frisse reiniging van de hoofdhuid, speciaal voor de man. Het haar wordt versterkt, krijgt meer volume en een natuurlijke, gezonde glans.
No Title
Marlies Möller Moisture - Marine Moisture Conditioner geeft onmiddellijk nieuwe veerkracht en energie, ontwart het haar gemakkelijk en heeft een antistatisch effect. Versterkt tevens het haar. De Marlies Möller Moisture - Marine Moisture Conditioner is siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Moisture - Marine Moisture Mask is een intensieve verzorging voor extra glans en gewichtloze hydratatie. Marlies Möller Moisture - Marine Moisture Mask geeft het haar optimale energie en nieuwe veerkracht. Herstelt en bouwt de haarstructuur opnieuw op. Geeft nieuwe elasticiteit en heeft een anti-statisch effect. Versterkt het haar. Siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Softness - Overnight Hair Mask  is een "Mask-to-Go", overdag te gebruiken als stijlingscrème en 's nachts werkt de magie van het masker in droog haar. Geeft veerkracht, souplesse en veerkracht aan het haar.
No Title
Marlies Möller Perfect Curl - Curl Activating Spray is een krulactiverende spray. De krullenspray met Amarant en citroenextract is speciaal voor krullen ontwikkeld. Door de Curl Activating Spray wordt het haar diep werkzaam met vocht en energie verzorgd en in zijn structuur gesterkt. Lokken krijgen nieuwe energie, veerkracht en glans. De Marlies Möller Hair Care Producten zorgen voor glanzende, gezonde en krachtige haren van de wortel tot aan de puntjes. 
No Title
Marlies Möller Perfect Curl - Curl Defining Styling Gel is een krul definiërende styling gel. De zachte en niet klevende gel bevat  Amarant extract en is speciaal ontwikkeld om krullen te definiëren en vast te houden. Door de Curl Defining Styling Gel wordt het haar diep werkzaam met vocht en energie verzorgd. Krullen krijgen nieuwe energie, veerkracht en glans. Voor natuurlijke, langhoudende krullen met perfecte vormbaarheid.
No Title
Marlies Möller Professional Brush - Allround Hair Brush is een reinigende borstel die het haar haar natuurlijke glans geeft. Onze grootmoeders vertelden ons altijd dat 100 borstelingen per dag het haar mooi en glanzend zou houden. Dit wijze gezegde is tot op de dag van vandaag nog steeds van toepassing. Het reinigen en ontwarren van het haar, elke ochtend en elke avond, voorkomt dat het haar breekt veroorzaakt door het residu van stijlingsproducten. 
No Title
Marlies Möller Professional Brush - Hair & Scalp Brush masseert de hoofdhuid en ontwart het haar op eenvoudige wijze. De hoofdhuid is de 'vruchtbare grond' voor het haar. Een hoofdhuidmassage met de speciale gevormde, ronde nylon pinnen stimuleert de circulatie, dat op z'n beurt zorgt voor het behoud van de schoonheid van het haar. Het zacht verende kussen van natuurlijke caoutchouc (natuurlijk rubber) absorbeert elke druk. De indeling van de pinnen zorgt ervoor dat het natte haar gemakkelijk ontwart kan worden. 
No Title
Marlies Möller Style & Shine - Soft Glossing Cream is een glanzende crème die voorkomt dat natuurlijk krullend haar gaat kroezen, geeft controle over springerig en krullend haar en beschermt tegen schadelijke invloeden.
No Title
Marlies Möller Strength - Daily Mild Shampoo is een verstevigende shampoo voor futloos en fijn haar dat snel gaat "hangen". Tarwe-eiwit zorgt voor sterkte en kracht. De Daily Mild Shampoo van Marlies Möller is zacht voor de hoofdhuid en siliconenvrij.
No Title
Marlies Möller Style & Hold - Crystal Shine Hair Lacquer  is een aerosol haarlak voor extra sterke versteviging. De haarlak biedt een stralende glans dankzij bergkristallen deeltjes. UV bescherming.
No Title
Marlies Möller Style & Hold - Finally Strong Hairspray is en natuurlijke haarlak met flexibele polymeren voor een sterke fixatie. Geeft versteviging, zonder te plakken. Marlies Möller Style & Hold - Finally Strong Hairspray kan uitgeborsteld/gewassen worden zonder residuen achter te laten.
No Title
Marlies Möller Style & Hold - Flexible Styling Foam is een stijlingfoam voor lang haar met Chitosan, voor versteviging zonder dat dit plakkerig aanvoelt. Alcoholvrij. Marlies Möller Style & Hold - Flexible Styling Foam kan uitgeborsteld/gewassen worden zonder residuen achter te laten en heeft een UV-bescherming.
No Title
Marlies Möller Style & Hold - Strong Styling Foam is een stijlingfoam voor kort haar met Chitosan, voor versteviging zonder dat dit plakkerig aanvoelt. Alcoholvrij. Marlies Möller Style & Hold - Strong Styling Foam kan uitgeborsteld/gewassen worden zonder residuen achter te laten. UV-bescherming.
No Title
Geen tijd om uw haar te wassen? Ontdek dan de droog poeder van Marlies Möller Beauty Haircare. Marlies Möller Specialists - Volume Anti-Oil Hair Powder is een schitterende geparfumeerd poeder met ultrafijne textuur omhult het haar met pure zijde. Matteert een vettige hoofdhuid. Geeft volume aan het haar. Onzichtbaar, gewichtloos en heerlijk verfrissend.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf