Parfumerie Stumpf

  • Shiseido Heren Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (1)

    Caption Text

    Link
  • Shiseido Heren Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (2)

    Caption Text

    Link
Shiseido Men - een pioniersbenadering om de natuurlijke kracht van de huid om zichzelf van binnenuit te verbeteren. Dankzij zijn baanbrekende technologie heeft Shiseido Men 36 onderscheidingen ontvangen. Een mooie huid begint met een perfect gereinigde en geschoren huid. Verwijder vuil en overtollig vet zonder uitdroging van de huid tijdens het scheren met de snelwerkende Cleansing Foam van Shiseido Men.

Bij het ouder worden ervaart u veranderingen aan uw gezicht. De huid verliest zijn volheid, vooral daar waar u emoties uitdrukt (ogen en mond). Zowel interne als externe factoren veroorzaken celbeschadiging in de huid en veroorzaken veroudering. Met de leeftijd vermindert de energie voor celherstel en vernieuwing, dit leidt tot de ontwikkeling van uitdroging en rimpels. De belangrijkste oorzaak van verslapping is het verlies aan elastine, hyaluronzuur en collageen en ook de blootstelling aan beschadigingen door zonnestraling en uitdroging. Een sterk gehydrateerde en beschermde huid is de beste oplossing om het door veroudering ontstane verslappingsproces te vertragen. Hieronder staan een aantal huidverzorging producten voor heren afgebeeld, zoals reinigers, vochtregulerende crème en huidverzorging speciaal voor rond de ogen. De Shiseido Schoonheidsspecialiste van Parfumerie Stumpf kan u helpen met het maken van een juiste keuze, afgestemd op uw huid.
No Title
Zorgt direct voor stevigheid, veerkracht en een energieke look. Dit Versterkend Concentraat is onmiddellijk effectief en corrigeert zichtbare veranderingen in de huid veroorzaakt door veroudering, vermoeidheid en andere factoren, en stimuleert de vitaliteit en kracht van de huid snel. De huid ziet er energieker en verfrissend uit, heel de dag lang.
No Title
Deze zeer effectieve gezichtsreiniger, die dagelijks gebruikt kan worden verwijdert vuil en overtollig talg, terwijl de natuurlijke vochtbalans van de huid intact blijft. Het rijke schuim is tevens zeer geschikt als scheerschuim en verzekert een glad resultaat. De huid voelt buitengewoon fris, zonder droog of strak aan te voelen.
No Title
Een verfrissende gel met een onweerstaanbaar verkoelende sensatie die de tekenen van vermoeidheid op de huid verminderd. De huid voelt zacht gehydrateerd en stevig aan. Minimaliseert de tekenen van spanning en dofheid op het gezicht. Tegen tekenen van vermoeidheid, dofheid en hydrateert.
No Title
Deze lichte, waterfrisse lotion geeft de pasgeschoren of gereinigde huid een heerlijk zacht en koel gevoel. Helpt de vochtbalans van de huid optimaal te houden, voelt aangenaam aan en beschermt de huid tegen ruwheid en scheerirritaties. Samengesteld op basis van het Damage Defense Complex. Beschermt tegen roodheid en droogte. Beschermt tegen door omgevingsfactoren veroorzaakte stress en droogte. Bevat Thiotaurine dat de huid helpt de storende invloed van overtollige talgproductie te voorkomen. Non-comedogeen. Dermalogisch getest.
No Title
Een verfrissende, hydraterende gel die diverse huidproblemen tegelijk verhelpt, zoals een droge huid, te veel talg en zichtbare poriën. Op langere termijn stimuleert de Hydro Master-technologie de huid om haar eigen vochtgehalte te managen.
No Title
Deze crèmeachtige emulsie wordt  snel door de huid opgenomen en geeft de huid een uitzonderlijke vochtverzorging en een aangenaam gevoel. Herstelt scheerirritaties en een ruwe huid. Beschermt tegen vochtverlies, de huid voelt glad en energiek aan. Verzacht scheerirritaties en beschermt tegen roodheid en droogte. Geeft de huid meer weerstand en vermindert fijne lijntjes. Beschermt tegen door omgevingsfactoren veroorzaakte stress en droogte. Gaat scheerbrand en ruwheid tegen.
No Title
Deze vochtregulerende crème is direct werkzaam op de huid die ruw is ten gevolge van droogte en de dagelijkse schade door het scheren. Biedt een intensieve hydratatie met behulp van een lichte, comfortabele textuur voor een vitale, gezond uitziende huid. Houdt het vochtniveau in de huid 24 uur in stand. Beschermt tegen uitwendige stress. Anti-rasor burn.
No Title
Shiseido Men Total Revitalizer Eye is een revolutionaire multifunctionele oogverzorging die is geïnspireerd op injecties met hyaluronzuur en richt zich op problemen rond de oogcontour, als rimpeltjes, droogte, huidverslapping en kraaienpootjes. Vanaf het eerste gebruikt krijgt u een gevoel van frisheid en souplesse, gecombineerd met een onmiddellijk verstevigend effect.
No Title
Een rijke scheercrème die zich nauw aan de huid hecht om zelfs bij de dikste stoppels of de droogste huid een glad en zacht scheerresultaat te verkrijgen. Helpt een branderig gevoel als gevolg van het scheren te voorkomen en is gemakkelijk af te spoelen. De superzachte crème zorgt ervoor dat het scheermesje gemakkelijk over de huid glijdt om roodheid en irritaties te helpen voorkomen.
No Title
Een high performance crème geformuleerd met Marine Protein Complex die de huid traint voor een vitale en krachtige uitstraling. De werking wordt versneld dankzij SHISEIDO MEN's Original Application Method, wat zorgt voor een energieke, gezonde look die vastberadenheid en zelfbeheersing weerspiegelt.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf