Parfumerie Stumpf

  • Nuxe Dames Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (1)

    Caption Text

    Link
  • Nuxe Dames Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (2)

    Caption Text

    Link
In amper 20 jaar tijd is het merk Nuxe uitgegroeid tot leider in de grote apotheeksegmenten in Frankrijk. Nuxe heeft anti-ageingproducten, lichaamsverzorging en oliën. Neem bijvoorbeeld de beroemde droge Huile Prodigieuse. Dit unieke product, met betoverend pafum, voedt en verzacht huid en haar. 
Voor de liefhebsters van Huile Prodigieuse creëerde Nuxe een parfum; Prodigieux
le parfum, een vrouwelijke geur die naar zon en warm zand zweemt. Nuxe stak alle wonderen van de natuur in al zijn producten. Elk Nuxe-product belooft een uitzonderlijk gebruiksgenot: sensuele texturen en heerlijke geuren. Parfumerie Stumpf heeft hieronder een aantal items geselecteerd.
No Title
Zachte crème die de huid hydrateert en kalmeert gedurende 24 uur. De huid voelt fris en zacht aan en heeft weer volume. Voor de normale huid.
No Title
Dit is een eerste anti-rimpel verzorging voor alle huidtypes, die direct fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verzacht en de huid ontspant.
No Title
Hydraterende verzorging die de huid tegen dagelijkse vermoeidheid en oxidatieve stress (belangrijkste oorzaak van huidveroudering) beschermt. Deze verzorging hydrateert en voedt de droge huid.
No Title
Deze olie is verrijkt met Arganolie, Tsubaki en vitamines. Deze olie voedt, herstelt en verzacht het gelaat, het lichaam en de haren in één beweging. De huid van gelaat en lichaam is zacht en satijnachtig. Het haar is soepel, zacht en glanzend.
No Title
Deze olie in sprayvorm is verrijkt met Arganolie, Tsubaki en vitamines. Deze olie voedt, herstelt en verzacht het gelaat, het lichaam en de haren in één beweging. De huid van gelaat en lichaam is zacht en satijnachtig. Het haar is soepel, zacht en glanzend. De sensuele goudkleurige parelmoerbestanddelen laten de huid bij de minste beweging subtiel schitteren.
No Title
Deze olie is verrijkt met Arganolie, Tsubaki en vitamines. Deze olie voedt, herstelt en verzacht het gelaat, het lichaam en de haren in één beweging. De huid van gelaat en lichaam is zacht en satijnachtig. Het haar is soepel, zacht en glanzend. De sensuele goudkleurige parelmoerbestanddelen laten de huid bij de minste beweging subtiel schitteren.
No Title
Verzorgende en rijke gelaatscrème voor de droge huid, die de diepe rimpels gaat corrigeren en het verlies van stevigheid van de huid gaat tegengaan.
No Title
De eerste opladende emulsie voor een jeugdige en stralende huid die in staat is de kern van onze huidcellen te handelen. De super lichte textuur kan alleen of in combinatie met een andere verzorging gebruikt worden en zorgt er voor dat deze nog beter en dieper inwerken in onze huid.
No Title
Rijke, verstevigende crème voor droge tot zeer droge huid. Regenereert de huid, vult het ovaal uit en strijkt rimpels glad.
No Title
Deze allround anti-aging verzorging met bi-florale cellen van saffraan en Bougainvillea, regenereert uw huid en hervormt de gezichtscontouren. De uitstraling van uw huid wordt nieuw leven ingeblazen. Geschikt voor rimpels, de verslapte, dunne en doffe huid. Met SPF 20.
No Title
Deze verzorging biedt comfort aan de gevoelige en droge huid. De natuurlijke vetten van de huid worden verrijkt dankzij de oliën van wilde vruchten (Zoals blauwe bosbessen, veenbessen en frambozen) van oliën van zonnebloemen en mango boter. De rustgevende eigenschappen van de okoumé hars en de actieve substantie anasenyl verzachten huidirritaties en huidgevoeligheden. De dennenboomolie en de actieve substantie cryoptol zorgen ervoor dat het huidreliëf wordt herstelt.
No Title
Verstevigende crème voor de rijpere huid. Regenereert de huid, strijkt de rimpels glad en zorgt voor een egalere teint.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf