Parfumerie Stumpf

  • Shiseido Dames Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (1)

    Caption Text

    Link
  • Shiseido Dames Huidverzorging Parfumerie Stumpf Zeist (2)

    Caption Text

    Link
Gedreven door meer dan een eeuw lang onderzoek en ontwikkeling dat zich zelfs uitstrekt tot fundamenteel onderzoek, en beloond met talrijke internationale wetenschappelijke & cosmetische onderscheidingen, gaat de huidverzorgingswetenschap van Shiseido verder dan het hydrateren en het verhelpen van problemen: hij brengt uw huid in de beste conditie, boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren. Ontdek producten voor alle behoeften van uw huid, op elke leeftijd, met zeer prestatiegerichte actieve ingrediënten en formuleringen die natuurlijke vitaliteit combineren met wetenschappelijke kracht, die in synergie met uw huid werken. Geniet van de luxe texturen terwijl de slimme oosterse toepassingsmethoden, het raffinement van een zachte aromacologische geur die de huid boost, de zinnen strelen. Een holistisch en volledig genot. Het team van Parfumerie Stumpf laat u vrijblijvend kennis maken met de producten, daarnaast staat één van de schoonheidssalons volledig in het teken van Shiseido. Ontdek hieronder meer over een aantal favorieten.
No Title
Een rijke, schuimende reiniger die zachtjes de onzuiverheden en overtollige oppervlaktecellen verwijdert die veroudering kunnen veroorzaken, zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten. De cleanser vormt meteen een zacht, crèmeachtig schuim dat de huid een gehydrateerd en zacht gevoel geeft.
No Title
Werking tegen huidveroudering voor een jeugdige heldere huid. Een lotion met een diepgaande werking tegen huidveroudering die de juiste doeltreffende werking bevat om huidveroudering tegen te gaan. Dankzij de intense hydratatie geeft deze weelderige verzachtende lotion uw huid onmiddelijk een nieuwe textuur en wordt ze voorbereid op de volgende huidverzorging.
No Title
Een anti-aging dagemulsie die de huid beschermt tegen schade door verouderende factoren van buitenaf, zoals UV-stralen. De verschijning van lijntjes en rimpels wordt sterk verminderd, terwijl de huid zelfs onder droge omstandigheden de hele dag volop gehydrateerd blijft.
No Title
Een uiterst rijke, huidverjongende oogcrѐme die de vijf soorten rimpels op de oogzone tegengaat door de oorzaken  van deze rimpels aan te pakken. Deze crème voorziet de huid de hele dag van de nodige hydratatie die haar jong maakt. De huid rond de ogen wordt zacht, veerkrachtig en ziet er jong uit.
No Title
Het exclusieve Revitalizing Complex van Shiseido versterkt de elastiche vezels, zodat ze het vermogen hebben om beschadigde huidfacetten hun ideale vorm terug te geven. Wanneer de vorm van alle facetten wordt hersteld, krijgt het huidoppervlak nieuwe kracht. De huid is onmiddelijk zachter en soepeler. Na slechts een week ziet de huid er jeugdiger uit. Na 4 weken verklaarde 93% van de vrouwen dat hun huid opnieuw volledig zacht was geworden.
No Title
Verhelpt meerdere huidproblemen en creëert een stralende huid. De crème heeft een lichte, fluweelzachte textuur die bij het aanbrengen versmelt met de huid. Na enige tijd gebruik geeft de crème je huid het vermogen om een ideale vochtbalans vast te houden, voor een stralende gloed en een intensieve veerkracht alsof de huid van binnenuit vernieuwd is.
No Title
Een stralende gloed, meer dan perfect. Glow Revival Serum neemt een biologische aanpak. Het profiteert van de micro-intensieve kracht van de huid voor geavanceerde huidvernieuwende voordelen die een buitengewone perfecte look creëert. De huid is vlekkeloos, levendig en volkomen zuiver. Het voegt energie toe aan uw gezichtsuitdrukking en verbetert de algehele indruk die u maakt.
No Title
Deze gerichte oogverzorging heeft een versterkte controle & herstelfunctie om schade in de oogzone aan te pakken, terwijl de ogen meer definitie krijgen doordat de productie van huideigen vocht in alle lagen wordt gestimuleerd. ‘s Ochtends en ‘s avonds na Ultimune Eye gebruiken als laatste stap in de huidverzorgingsroutine.
No Title
Een dauwachtige, frisse crèmegel die aanvoelt alsof ze je huid onmiddellijk oplaadt met nieuwe energie. Geef je huid weer energie. Zorg voor een gezonde uitstraling.
No Title
Future Solution LX Superior Radiance Serum van Shiseido is een whitening serum voor een egaal en vlekkeloos gelaat. Het gaat een ongelijkmatige huidteint, dofheid, zonnevlekken en ouderdomsvlekken tegen. Het gepatenteerde Skingenecell 1P samen met het Parel Hybrid Complex van Shiseido geven een zichtbaar verbeterend effect op de huid. Tevens beschermt het serum tegen vervuiling van buitenaf en verminderd het rimpels voor een jeugdige uitstraling. Het resultaat: een zichtbaar stralende, egale en jongere huid.
No Title
Beschermt tegen agressoren overdag doordat het het Daytime Defense-gen stimuleert. Vermindert alle tekenen van huidveroudering. Versterkte formule nu met Skingencell Enmei en Premium Sansho-extract
No Title
Shiseido Future Solution LX Total Regenerating body crème. Een revitaliserende body crème met een rijke, zijdezachte textuur die de huidkwaliteit intensief verbetert. Uw huid wordt stralender en veerkrachtiger dan ooit en de de volle geur maakt de overdadig luxe ervaring compleet. Het exclusieve Skingenecell 1P helpt tevens huidveroudering tegen te gaan. De huid is 24-uur lang gehydrateerd.
No Title
Deze koele, verzachtende oogcrème vermindert onmiddellijk de verschijning van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes. Ogen worden direct levendiger.
No Title
Een extra zachte reiniging dat snel opschuimt tot een rijke foam om onzuiverheden en teveel aan schadelijk talg te verwijderen zonder de essentiele hydratatie van de huid aan te tasten. De huid voelt fris en zijdezacht aan.
No Title
Deze multi-werkende formule voor overdag met zacht reflecterende poeder corrigeert intensief het aanzien van oneffenheden, zoals zichtbare poriën, puistjes, vlekjes en de ruwheid van de huid door de weerstand te versterken om problemen te weerstaan. Vernieuwt het huidoppervlak om een buitengewoon gladde, gelijkmatige textuur the onthullen voor langdurige hydratatie.
No Title
Deze multi-werkende formule corrigeert intensief tekenen van oneffenheden, zoals zichtbare poriën, puistjes, vlekjes en de ruwheid van de huid door de weerstand van de huid op te bouwen om huidproblemen te voorkomen. Vernieuwt het huidoppervlak om een ongelooflijk gladde, gelijkmatige textuur te onthullen. Tekenen van fijne lijntjes veroorzaakt door droogte worden verminderd en houdt de huid de hele dag gehydrateerd.
No Title
Deze multi-werkende formule corrigeert intensief tekenen van oneffenheden, zoals zichtbare poriën, puistjes / vlekjes en de ruwheid van de huid door de weerstand van de huid op te bouwen om huidproblemen te voorkomen. Vernieuwt het huidoppervlak om een ongelooflijk gladde, gelijkmatige textuur te onthullen. Tekenen van fijne lijntjes veroorzaakt door droogte worden verminderd en houdt de huid de hele dag gehydrateerd. 
No Title
Een ultrarijke, beschermende crème tegen verouderende factoren die de huid onmiddellijk verlost van droogte, met bijzondere hydraterende eigenschappen. De samenstelling bevat een kalmerende geur om een gevoel van comfort en rust te bewerkstelligen.
No Title
Een alles-in -een product met een herstellende hydratatie. perfecte dekking met een onzichtbare sluier voor een perfecte huid. SPF, huidcorrectie, dekking en een natuurlijk resultaat. 
No Title
Deze heldere, snel absorberende gel zuivert en verfrist de huid, waardoor er minder kans is op pukkeltjes. Bevat een aromachologisch parfum en een zuiverend bestanddeel. Testresultaten wijzen op een blijvend reinigend effect. Speciaal ontwikkeld voor de huid die last heeft van puistjes.
No Title
Duurzame kracht, om het welzijn van je huid te verdedigen op elk moment. Ontdek hoe je je innerlijke huidverdediging kan behouden, zelfs als je in een moeilijke omgeving zit. ImuGeneration Technology maakt gebruik van krachtige natuurlijke extracten om het vermogen van de huid om zijn eigen ideale conditie te verdedigen en zorgen te bevorderen en zo je zorgen, nu en in de toekomst, weg te nemen.
No Title
Een speciaal samengestelde, intensieve hydraterende, transparante verzorging met wortelcellen. Je huid wordt gedurende de hele dag direct verzacht en gevoed en ziet er gezond uit Gebruik onder of over je make-up.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf