Parfumerie Stumpf

 • Stacks Image 367

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 368

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 369

  Caption Text

  Link
Stacks Image 333
Gelooft u in wonderen?

Omdat hier iets is gebeurd dat moeilijk verklaarbaar is. Als het waar is dat een wonder een unieke gebeurtenis is, dat volgens natuurwetten moeilijk te verklaren valt, dan is de Crème de la Mer er zeker één. De fervente fans hebben al het voorrecht gehad om deze ervaring te beleven. Net zoals zij, zal ook u voelen dat de Crème de la Mer een echte verandering heeft teweeg gebracht.

Het ongeluk

De Crème de la Mer zag het daglicht onder zeer bijzondere omstandigheden. Jaren geleden kreeg ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber te maken met ernstige chemische brandwonden, toen een routine experiment in zijn gezicht ontplofte. Aangezien de toenmalige wetenschap en medicijnen niet voldoende hulp konden bieden, besloot Dr. Max Huber zelf het heft in handen te nemen. Twaalf jaar en 6.000 experimenten later had hij crème geperfectioneerd, die de huid een spectaculair gladder aanzien geeft.

De formule

De Crème de la Mer tart alle natuurwetten. In het hart van de crème bevindt zich een zeer krachtige Miracle Broth, een wonderbouillon. Er is echter niets miraculeus aan haar ingrediënten – zeekelp, calcium, magnesium, potassium, ijzer, lecithine, vitamine C, E en B12, citrusolie, eucalyptus, tarwekiemen, alfalfa en zonnebloem. Volgens Dr. Max Huber waren het niet de ingrediënten zelf, maar meer de manier waarop deze ingrediënten werden gedistilleerd, dat het verschil uitmaakte tussen een goede moisturizer en een klein wonder.
Vanzelf sprekend was Dr. Max Huber vertrouwd met de oude fermentatiewetenschap en hij ontdekte ook nog dat er iets verbazingwekkends gebeurde tijdens de reis die de ingrediënten aflegden van individuele componenten tot een voedingsrijke Miracle Broth – een proces dat van begin tot eind 3 tot 4 maanden duurde. De ingrediënten veranderden in iets dat vele malen groter was dan de som der delen. Er kwamen spontaan vitale energieën vrij en uit dit langzame fermentatieproces, werd de Crème de la Mer geboren. Langzaam maar waarneembaar gebeurde er iets geweldigs. Het aanzien van zijn huid verbeterde drastisch, precies zoals dr. Max Huber had gehoopt. De huid werd zachter gladder en soepeler.

Het wonder
Zelfs nu is het nog niet duidelijk hoe crème de la Mer precies werkt. Wij zijn geschoold in logica dus is het bijna een schok voor ons voorstellingsvermogen. Maar feiten zijn feiten en het bewijs is duidelijk aan de gezichten te zien van de mensen die het gebruiken. In korte tijd wordt de huid zachter en steviger met opmerkelijk minder rimpels. Leeftijdslijntjes en poriën worden daarbij duidelijk minder zichtbaar. Zelfs de aller-droogste huidtypes vinden opnieuw hun elan. De gevoeligste worden verzacht en natuurlijk zijn er ook nog mensen die er op staan om te vertellen dat de crème verbazingwekkende resultaten heeft geleverd – zoals Dr. Max Huber zelf kon getuigen. Geen wonder dat de mensen die elke crème die er is hebben geprobeerd, nu met de Crème de la Mer iets hebben gevonden waar ze altijd trouw aan zullen blijven.

De erfenis

Vandaag de dag wordt de Miracle Broth van de Crème de la Mer nog steeds gemaakt via hetzelfde langzame en nauwgezette biofermentatieproces dat Dr. Max Huber ontwikkelde en, omdat zeekelp natuurlijke antibacteriële eigenschapen bezit, zijn er slechts minieme hoeveelheden conserveringsmiddelen nodig om de lange houdbaarheid in stand te houden. Deze bijzondere crème moet pot voor pot met de hand worden gevuld om zijn delicate balans te kunnen behouden.

Het geheim

De Miracle Broth van de Crème de la Mer is opgenomen in haar buitengewone formule.
Om de bouillon te activeren en de hoofdingrediënten vrij te laten komen, dient een kleine hoeveelheid verwarmd te worden tussen de vingertoppen. Wanneer u dit op een schone, droge huid dept, zult u direct de verzachtende effecten van de bouillon kunnen ervaren. Breng het aan op uw gezicht, hals en zelfs op de gevoelige huid onder de ogen.
Gebruik het dag en nacht – uw hele leven lang.

Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf