Parfumerie Stumpf

  • Microdermabrasie Behandeling (slide 1)

    Caption Text

    Link
  • Microdermabrasie Behandeling (slide 2)

    Caption Text

    Link
Microdermabrasie Behandeling
Tijdens een behandeling € 55,-
Kuur van 6 behandelingen € 380,-

"Naar een gladde egale en jonge huid."

Microdermabrasie-behandelingen zijn voor huidproblemen zoals acne, expressierimpels en schade door de zon.
De belangrijkste voordelen ten opzichte van chemische- en laserpeelings zijn:
-Minder pijn of ongemak
-Minimaal risico
-Geschikt voor alle huidtypen
-Geen anesthesie nodig
-Geen hersteltijd na de behandeling
-Geen gebruik van gevaarlijke chemicaliën

Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging.
De procedure is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend. Omdat de behandeling wordt uitgevoerd onder supervisie van een gecertificeerde professional, kunt u erop vertrouwen dat u wordt omringd met de grootst mogelijke zorg.

Hoe werkt microdermabrasie?
Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste “dode” laag van uw huid verwijderd. De nieuwe “levende” huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Met een handstuk, dat verbonden is met de Microdermabrasie-machine, gaat de specialist per behandeling twee tot drie keer over uw huid. Met behulp van de kristallenstroom wordt de bovenste huidlaag gelijkmatig verwijderd. Door de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. Als gevolg hiervan gaat deze nieuw collageen aanmaken, waardoor de huid dikker en steviger wordt.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van:
-Mee-eters en comedonen
-Door de zon beschadigde huid
-De huid die vatbaar is voor acne
-Oppervlakkige ouderdomsvlekken
-De vette huid
-De droge en vlekkerige huid
-Hyperpigmentatie
-Fijne lijntjes en expressierimpels
Het resultaat.

De duur van een gemiddelde microdermabrasie-behandeling is afhankelijk van de toestand van de huid, de grootte van het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Maar in de praktijk zal een behandeling niet meer dan 30 minuten in beslag nemen.
Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbetering in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken. Voor optimaal resultaat raden wij u aan de behandeling een aantal malen te herhalen. U zult erg lang plezier hebben van een serie behandelingen: het profijt op de lange termijn is opmerkelijk.
Een nieuw gezicht!
Microdermabrasie kan ingezet worden bij heel veel soorten huidproblemen.
Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor microdermabrasie.
Tijdens het eerste consult wordt uw huidtype geëvalueerd, krijgt u advies en uitleg over de behandeling en worden de verwachte resultaten besproken. Er kan bijvoorbeeld een behandeling worden uitgevoerd op uw hand. Op deze manier kunt u goed ervaren wat u kunt verwachten.
Bent u benieuwd geworden naar wat de microdermabrasie voor u kan doen? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en zet een eerste stap op weg naar een nieuw gezicht!
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf