Parfumerie Stumpf

 • Stacks Image 318

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 321

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 322

  Caption Text

  Link
Stacks Image 995
De Chromatische essentie van Chanel in vijf tijdloze nagellaktinten.
Onweerstaanbaar: Lippen omhuld door rouge allure tinten.
Het iconische design van de Chanel producten opnieuw geïnterpreteerd door de grenzeloze verbeelding van Peter Philips. Vrij baan voor fantastische nieuwe composities.
Stacks Image 990
Clarins geeft vrouwen en mannen elke dag het beste van de natuur. De laboratoria van Clarins halen er hun favoriete werkzame stoffen. Deze zijn afkomstig uit vijf continenten en worden met maar één doel geanalyseerd en getest: er de krachtigste werkstoffen uithalen om deze in de beste concentratie samen te voegen met het oog op een optimale veiligheid en doeltreffendheid voor schoonheid. Clarins is pionier op het gebied van schoonheid door planten en heeft het herbarium van de schoonheidsverzorgingsleer aanzienlijk verrijkt.
Stacks Image 985
Clinique is ontstaan vanuit de overtuiging dat een mooie huid gecreëerd kan worden. De idee een cosmetica merk te laten ontwikkelen door dermatologen was revolutionair. Elk Clinique huidverzorgingsproduct en elk make-up product is Op Allergie Getest en 100% Parfumvrij - wat belangrijk is in een wereld waar allergieën de moderne epidemie zijn.
Stacks Image 975
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd.
Stacks Image 970
Sinds de 19e eeuw is het merk gewaardeerd door de ‘avant garde’. Guerlain is een sensueel merk dat instinctief inspeelt op gevoel en emotie. Het is geen merk van ‘lifestyle’ of sociale klasse, maar gaat over instinct, intuïtie en individualiteit.
Stacks Image 960
Geef uw huid een perfecte uitstraling met deze snel werkende basis voor uw make-up. Door de anti-agingwerking wordt uw huid glad, stralend en rimpelvrij met een mooie rozige gloed. De formule is gebaseerd op geavanceerde collageentechnologie met bestanddelen uit de zee. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden “opgevuld”, waardoor ze vervagen. Tegelijkertijd worden door lichtreflecterende polymeren en optische lichtverspreidende bestanddelen oneffenheden gecamoufleerd. De teint wordt geëgaliseerd. Deze lichtroze gel is de perfecte basis voor uw make-up.
Stacks Image 955
Ieder persoon bezit een eigen en unieke schoonheid, mede gevormd door karakter en manier van leven. SENSAI respecteert deze individualiteit en helpt u uw unieke schoonheid optimaal tot haar recht te laten komen. Zijde is de meest kostbare vezel ter wereld. Dankzij de soepele textuur en het grote hydratatievermogen voelt het dragen van deze luxueuze stof als een ‘tweede huid’.
Stacks Image 950
Shiseido werd in 1872 in Ginza, in hartje Tokio, opgericht. Het was de eerste apotheek in Japan die op westerse leest geschoeid was en de oprichter, Yushin Fukuhara, was op dat moment een apotheker in het Japanse leger. Vanaf het allereerste begin was Shiseido een avant-gardistisch bedrijf, gebaseerd op versmelting van oost en west die zelfs vandaag de dag nog duidelijk aanwezig is!
Shiseido mag zichzelf ongetwijfeld beschouwen als eigenaar van één van de beste onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in de cosmetica.
Openingstijden:
ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 17:00 uur
gesloten
Parfumerie Stumpf
Slotlaan 50
3701 GN Zeist.
Parfumerie 030 - 6917124
Salons 030 - 6930728
info@parfumeriestumpf.nl
facebook.com/parfumeriestumpf
instagram.com/parfumerie_stumpf